Domnului Dan Puric cu drag

Domnule Dan Puric, prima (și tind să cred că ultima) oară când v-am citit era la munte, într-o iarnă de Crăciun.
O femeie care locuiește izolată în munți are în bibliotecă o carte de-a dumneavoastră, nu mai țin minte titlul dar e cea în care o bătrână  căra un bolovan.
Cartea  mi-a plăcut teribil! Mi-ați intrat în inimă și-n minte cu mesajele dumneavoastră de natură Paulo Coelho, n-a trebuit  să citesc mai mult de  50-60 de pagini din dumneavoastră pentru a conștientiza acest aspect.
Citind, m-am prins în ce parte vă îndreptați genialitatea dar am acceptat pentru ca nu strică un mesaj pozitiv, chit că e pompat artificial cu propaganda si populism ieftin.

Am observat faptul că schimbați povestea bătrânei cu bolovanul, cum și când aveți chef atunci cand sustineti discursuri, în funcție de contextul care vă coafează…. Nici acest aspect n-ar fi fost o problemă,  respectam ceea ce faceți pentru că-l consideram lucru pozitiv, iar românul are nevoie de pozitivism și sfințenie mai mult decat orice altceva.

Problema mare domnule Dan Puric,(in viziunea mea) este că ați devenit exact ce doriți să schimbați: un român fără nimic sfânt!

Un om cu ,,inteligența dumneavoastră” știe faptul că:  în școli, religia e predată de oameni indoctrinati, oameni fixiști, oameni închistați în vreme, oameni care deși par sfinți, sunt de cea mai joasă speță.

UN OM CU ”INTELIGENȚA DUMNEAVOASTRĂ” AR TREBUI SĂ GĂSEASCĂ SOLUȚII PENTRU TIMPUL PREZENT, NU SĂ NE TRAGĂ DUPĂ EL ÎN TRECUT.

Suferința dumneavoastră este una pur comunistă, iar acum, această durere o proiectați pe tinerii care nu au absolut nicio vină pentru lipsurile trecutului.

Domnule Dan Puric, m-ați dezamăgit profund!

Ați speculat nevoile oamenilor, le-ați oferit ce au ei nevoie pozând în Isus Cristos al României venit să ne salveze în iubire și armonie, ca acum să ne arătați adevăratul spirit: unul dominator, unilateral, orgolios, plin cu dorința afirmării în societate, practic un spirit involuat dar dotat cu darul speculei și al retoricii.
Vă reamintesc un lucru extrem de sfânt pe care l-ați uitat:

Oamenii nu sunt prosti si se trezesc!

Iar cu asta vă urez succes în arta manipularii umane, atât pentru beneficii materiale cât și pentru orgolii personale.


2 gânduri despre “Domnului Dan Puric cu drag

  1. „în școli, religia e predată de oameni indoctrinati, oameni fixiști, oameni închistați în vreme, oameni care deși par sfinți, sunt de cea mai joasă speță”.
    Nimic mai neadevărat, baţi câmpii într-un fel de-a dreptul abracadabrant, mai bine ai pune scrisul deoparte, nu e decât vorbărie şi nimic altceva.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s