Copiii minunatului sistem comunist – uitaţi. Atenţie, conţinut terifiant.

Pe vremea când noi ne nășteam în sânul unei familii ,,normale,, , pe vremea când NOI aveam gume Turbo, drajeuri de mentă pe post de bomboane, sucuri la tec, banane verzi puse pe dulap să se coacă, șoareci din hambar pe post de animal de companie, unii copii trăiau așa:

În perioada comunistă se dorea creșterea populației, poate cei tineri nu știu, dar avorturile și toate metodele contraceptive erau interzise. (Mi-a povestit o dată cineva că a primit din străinătate 5 prezervative. După ce-a folosit 4 și le-a aruncat, s-a prins că și pe viitor mai are nevoie, astfel ultimul prezervativ a devenit cel mai spălat și refolosit prezervativ din lume, cred)

Alt caz, nu la fel de amuzant ca cel de mai sus: mama prietenei mele, a murit în propriul apartament într-o baltă de sânge datorită incompetenței mosei care a efectuat avortul.

În aceste condiții, în care se doreau mulți copii, dar nu orice copii, ci doar copii care pot funcționa normal, copii catalogați disfuncționali irecuperabil erau trimiși la MOARTE!

Cighid este numele UNUI Centru de Recuperare și Reabilitare pentru Persoane cu Handicap din Ghiorac, Județul Bihor.

La Cighid știm noi, aici am văzut mărturii cum copii trăiau în prorpiile fecale, se dădeau cu capul de pereți, erau mâncați de șobolani, mușcau probabil unul din altul când le era foame, dar câte alte centre au procedat la fel și s-au închis rapid dupa revoluție să nu știe nimeni ororile petrecute acolo?

 Doar la Cighid au murit după ultimele estimări 137 de copii în condițiile de mai sus.

Alți copii nenorociți de un sistem criminal sunt cei infectați cu HIV.
În  perioada 1988-1992, mii de copii din toată țara au fost infectați cu virusul HIV.

De ce?

Deoarece, la fel ca și acum, s-a cerut ascunderea adevărului, ascunderea realității mult prea dure pentru a fi suportată. Deoarece, la fel ca și acum, toată populația acestei țări critica ceea ce se întâmplă în jur, dar numai o mână de oameni au avut tăria să înfrunte mizeria, majoritatea au preferat să zacă în ea, iar acum să se vaite că le-a fost greu.

N-am văzut pe nimeni închis pentru că a îmbolnăvit zeci de copii cu un virus mortal.

Acum se leagă și în mintea mea anumite știri: copii infectați cu Hiv care nu erau primiți în școli sau grădinițe, copii cu HIV marginalizați isteric de alți copii sanatosi.

Practic, sistemul Românesc le-a băgat boala în sânge, dar tot sistemul acesta minunat și-a bătut joc de ei, an de an prin lipsa de receptivitate la adresa lor. Dacă greșala s-a produs, consider că era necesară o educație a populației cu privire la acest virus. Dacă ar fi știut tot prostul că Hiv-ul nu se ia prin aer sau atingere, poate acum, acei copii ar fi fost mai echilibrați mental și mai nechinuiti sufletește.

Dar de ce să ne pese, noi trăim viață noastră ei pe a lor, nu?

Vreau să vă asigur că Hiv-ul nu se ia atât de ușor. În Norvegia, profesoara mea (deosebită femeie) are Hiv. La început am fost circumspectă și eu,(doar vin din țara asta minunată de țărani orgolioși, logic să fiu și eu la fel de țărancă) dar spre final am înțeles și am ales  să beau după ea din sticlă apă, astfel făcând-o să se simtă și ea om asemeni mie și celor de lângă noi.

 UN popor care de 20 de ani, trece cu tăcere peste aceste orori ale trecutului, este un popor JALNIC și needucat social.

UN popor care de 20 de ani nu caută vinovații crimelor odioase comise atunci, este la fel de criminal ca și cei care le-au comis.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s