Bărbatul – oglinda femeii de lângă el

Având în vedere ultimele discuții cu persoanele de sex feminin, consider că este extrem de important, a explica ÎNCĂ o dată (deși am două articole cu privire la acest aspect) de ce bărbații nu sunt porci.

Alexandra este o femeie frumoasă.

Pe Alexandra o știu de la vârsta de 17 ani, îi cunosc în mare in/evoluția, frustarile și eșecurile de până acum. Alexandra, asemeni mie și asemeni majorității femeilor normale, a suferit din dragoste.
Până aici, nu este nicio problemă, până aici conturez comportamente normale, care se întâmplă în viața fiecăruia dintre noi, chiar dacă nu ne dorim acest lucru .
Problema în schimb, survine în momentul în care, tragem linie și ne întrebăm: DE CE?

blame Diferența dintre un om care vrea să schimbe în bine ceva și un om prost, se face exact în punctul problematic, în momentul în care ne întrebăm: DE CE?

Omul prost, îi va considera automat vinovați pe toți alții pentru propriile eșecuri, omul ignorant va susține cu tărie că nu are absolut nicio problemă, dar toți din jurul lui au câte una. (am fost om prost atât de mult, încât acum sunt în măsură să fac diferența).

Omul prost va proceda asemeni Alexandrei: -EU sunt minunată, eu am N calități, eu știu cine sunt și nu trebuie sa ma schimb, dar VOI nu vedeți de fapt ce reprezint..-

Pe undeva, Alexandra are dreptate, pot să cred că este minunată dar în același timp mă întreb, în spatele a ce prezintă ea, oare ce monstru de care fug toți oamenii serioși se ascunde? Mă întreb, de ce atât de minunată dar constant cu inima frantă?

Omul prost nu va avea niciodată resursele necesare să-și înfrunte proprii demoni, demoni care există în fiecare dintre noi. Omul ignorant, este atât de prost încât chiar și atunci când ajutoarele apar, sugerându-i să se uite în el, nu în alții,  refuză cu agresivitate ajutorul oferit, spurcând până și mâna care vrea să-l scoată din prăpastie.

Alexandra si nu numai:

-Vei muri cu inima frântă, vei muri cu iluzia că bărbații sunt porci dacă TU nu te schimbi. Este timpul ca acum, să nu vezi doar partea minunată din tine, e vremea să te uiți și la partea mai puțin placută care sperie toata populația atunci cand te cunoaște cu adevărat.
Eliminând răul din tine, care poate reprezenta: orgoliu exacerbat, cicăleala exagerată, gelozie, pretenții prea mari și multe nu neapărat justificate, minciuni constante, fuga de asumare (depinde de la caz la caz), rămâne ce-i bun. În acel moment, în momentul în care tu vei fi o femeie bună, vei cunoaște un bărbat adevărat.

În momentul de față, primești ceea ce meriți și ceea ce ești, efectul oglindă.

 Bărbații nu sunt porci, bărbații sunt în funcție de femei.

Dacă ești o scroafă minunată, asta vei primi: un porc care se crede asemeni ție, minunat, dar iluzia nu-l face mai puțin porc in esența-i.

Educați-vă voi, oamenii care aveți infinite pretenții din partea altora, (deși oferiți o imagine falsă minunată, sub ea neexistând nimic demn) iar prin voi se vor educa și alții.
Needucandu-vă voi, rămânând la nivelul actual, veți primi exact ceea ce meritați, constant și veșnic, dar nu va mai plangeți din aceasta cauză.

Din cauza femeilor proaste, bărbații ajung porci si invers! 


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s