Feminismul Românesc – o dovadă de prostie

     FEMINÍSM s. n.

,,Mişcare socială care susţine egalitatea în drepturi a femeii cu bărbatul în toate sferele de activitate.”

Aş întreba toate feministele din România dacă au mame sau bunici, dacă nu au, le-aş putea înţelege în demersul lor idiot şi distructiv de a face dreptate cu masculii.

În România de azi femeile AU drepturi egale. În momentul în care, constituţional avem drepturi egale, iar feministele doresc mai mult, deja este abuz şi trecem în inegalitate.

 

Pe siteul feminism-românia.ro  am citit articolul:
,,De 8 martie ne distrăm, în restul anului… curăţăm/spălăm/ cărăm/ călcăm,,

Bunica cred că s-ar întreba: CEEE?

Aveţi două zile pe an, 1 martie şi 8 martie unde bărbatul trebuie obligat forţat să vă aducă omagii pentru că v-aţi născut femei, voi vă doriţi ca tot anul să fie 8 martie, să calce, să spele, să stragă, cine?  Bărbatul? Păi unde mai este egalitatea? Şi-n plus, mă duc eu prea departe, din start nu există egalitate deoarece noi avem 2 zile de sărbătoare pe an iar bărbatul are 0.

Mişcarea feministă ne face să fim nişte femei cu coaie, iar bărbaţii să fie bărbaţi cu vagin. Mi-e dor de vremurile în care nu am trăit, dar ştiu că femeia stătea acasă şi-şi vedea în linişte de treburi (avea libertatea să muncească dacă-şi dorea), bărbatul mergea la muncă şi trudea aducând bani, atunci toată lumea ştia ce are de făcut.
Atunci bunicile noastre au avut timp să devină înţelepte, nu isterice bolnave cum se prezintă majoritatea femilor de azi.

Bunica mea le-ar întreba pe toate femeile abuzate fizic/mental/sufleteste în cuplu: de ce mai staţi?

Va fac o mărturisire şi eu mă număr printre femeile abuzate fizic, dar NICIODATĂ nu m-a împins acest lucru spre feminism.

De ce?

Deoarece am căutat să văd unde este esenţa problemei, nu am căutat să fac ceea ce fac toate feministele nu foarte deştepte, să dau vina pe altcineva.

Am făcut ceea ce poate şi bunca mea ar fi făcut, am gândit!

-Mi-am dat seama că EU am lăsat lucrurile să degenereze, nu m-a legat nimeni de calorifer să nu pot pleca.

-Mi-am dat seama că eu mi-am dorit abuzul rămânând lângă un om care se urăşte posibil el pe el, dar mă face pe mine să mă simt vinovată pentru problemele lui

-Mi-am dat seama că am vrut să ajut un om cu reale probleme lăsându-l să mă distrugă el pe mine o dată cu invitabila distrugerea a lui.

-Mi-am dat seama că nu gunoiul este de vină pentru că se bucură de mine, eu sunt de vină că mă irosesc lângă un gunoi fără perspective.

-Mi-am dat seama că eu sunt o proastă, nu bărbatul porc. Ce vină are acel om că gândeşte prost şi la un nivel minim?  Că neam de neamul lui şi-a tratat femeia prost. Cum pot eu, o femeie, schimba moştenirea de neam?

-Mi-am dat seama că trebuie să plec, şi-am făcut-o, astfel am pus punct unei drame inutile.

 Femeilor, nu va convine ceva, Plecaţi!

Nu trebuie să aderaţi la nicio mişcare feministă care să vă salveze de problemele create de voi, de greşelile voastre  din trecut. Înţeleg, v-a luat animalul la 20 de ani mintea cu penisul, se întâmplă, nu este o tragedie. Tragic este să rămâneţi lângă el pentru amintirea penisului de la 20 de ani deşi acum, în locul penisului primiţi vorbe umilitoare, pumni sau palme.

Va abuzezeaza şefii:

-îmbrăcaţi-vă în primul rând decent, astfel nu-l veţi mai provoca iar dacă nu merge nici asa, DEMISIA şi alt şef. Atenţie mare în schimb să urmaţi pasul unu, lipsa de îmbrăcăminte face bărbatul să aibă erecţie, automat să va facă avansuri. Îmbrăcămintea decentă (nu țâțe pe afară şi nu buci ieşite) ar înlocui mişcarea feministă în acest caz.

După vârsta de 30-35 de ani cât nu-mi convine nici mie vorba:
Lasă-l mama că tot acasă se întoarce, este totuşi una sfânta. Nicio mişcare feministă nu va omorâ dorinţa bărbatului de nou.

Diferenţa între vremurile de acum şi cele a bunicii, constă în faptul că bărbatul modern este deschis să facă sex în 3, cu iubita/soţia şi altă partenera. Bărbatul modern îşi ştie defectul genetic şi vrea să fie impaciutor, doar noi femeile facem figuri şi i-am pune aparatul reproducător în formol acasă (castrandu-l mai pe româneşte).
Nicio mişcare feministă nu poate schimba faptul că femeile după ani de căsnicie nu se mai îngrijesc, devenind total neatrăgătoare.

Important este să se întoarcă acasă.

La 40-50-60 de ani, draga mea doamnă, riscul să rămâi singură şi să nu te mai ia nimeni pentru că eşti o stafidă, este urias. Bărbatul singur la 40-50-60 de ani preferă o domnişoară tânăra, nu una de-o seamă cu el care-i aminteşte permanent cât este şi el de stafidă..
La 40-50-60 de ani, dacă soţul este ok cu tine acasă, dar auzi că eşti înşelată, eu ţi-aş sugera să-ţi găseşti amant (dacă te face să te simţi mai bine) dar nu să faci scandal determinându-ţi bărbatul (în care ai totuşi o siguranţă şi sprjin) să plece definitiv.

Aş vrea, dacă există timp din partea dumneavoastră să vizionaţi aceste două clipuri. Unul se intitulează: drama Mădălinei, drama femii moderne iar celălalt: Honor Diaries.
Poate prin această comparaţie veţi vedea extrem de clar ce reprezintă o problemă reală şi ce reprezintă o fantasmă, o frustrare şi-un complex idiot.

Concluzia  este:
FEMINISTELOR din România, vreţi să faceţi un bine, ajutaţi femeile musulmane,  ele chiar sunt împuşcate pe stradă dacă vorbesc sau se îmbracă în fustă. NOI, eu nu am nevoie de voi.
EU sunt liberă pentru că EU vreau să fiu liberă, iar societatea din România mi-o permite.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s