Prefer să rămân un maidanez, decât să fiu violată anal de către nemți

Vizionând acest clip, în prima instanță am fost înduioșată (ca orice muiere), după care mi-am dat seama că este o porcărie asemeni democrației prost înțelese.

Aceste animale, fiind ținute în captivitate toată viața lor, n-au nicio noțiune despre libertate și despre cum ar trebui să se poarte în habitatul lor natural. Pentru ele, este normal și bine să trăiască în locul unde s-au născut, chiar dacă este un loc artificial și anormal.

Lansând aceste animale în libertate după atâta timp, practic le oferim pe post de pradă altor animale sau fometei. Mediul natural este unul DUR, unde trebuie să știi cum să vânezi ca să poți supraviețui decent.

  Libertatea prost înțeleasă pote face mai multe victime decât captivitatea.

Un alt exemplu concret de libertate prost înțeleasă găsim în acest titlu:

Maidanezii din România, VEDETE în bordelurile pentru zoofili din Germania sau Danemarca.

Poate nu știați, dar Germania merge atât de bine pentru că unii nemți sunt homosexuali/heterosexuali zoofili în mod LEGAL (unde ești patriarhule Daniel să vezi niște probleme reale).

Românilor, putem fi mândri în legatură cu acest aspect, suntem cu siguranță mai inteligenți decât nemții și cu siguranță deținem un concept mai sănătos cu privire la ce înseamnă liberul arbitru și consimțământul.

Revenind, vă rog să îmi răspundeți: sunt oare maidanezii mai liberi în bordelurile din Germania comparativ cu străzile din România?  Decât violul repetat, consider eutanasia oricand  o metodă  mai liberală.

S-a bucurat tot prostul că acești câini au stăpân, dar s-a interesat cineva în mod real ce stăpân au?

În ambele cazuri prezentate, li se face un mare rău animalelor deși la prima vedere, muierea din mine este înduioșată.

Cât de mult ne-am dori: libertate, o democrație reală, bun simț, respect,  înțelegere, pace, religie, dumnezeu, anarhie, monarhie, etc. fără un concept sănătos cu privire la aceste cuvinte, mai bine nu schimbăm nimic și rămânem la nivelul actual.
Nu-ți poți dori ceva ce nu știi exact ce reprezintă și ce repercursiuni va avea (acel ceva) în viitor asupra ta și a celora din jurul tău.

 Prefer să rămân un maidanez decât să fiu violată anal de către nemți!

Asta ar fi prima preferința, cea mai facilă dar nu și cea mai potrivită. La stadiul de maidanez dar încă nu violat anal se află Românul actual.

Dacă dorim să devenim câini de lux, câini respectați și apreciați trebuie neapărat să ne reeducăm singuri.

Va asigur că: dacă nu începem de pe acum reeducarea proprie și înțelegerea sănătoasă a conceptelor mai sus amintite, într-un final, nemții ne vor fute pe toți în fund până când vom începe să credem că așa e normal și că violul înseamnă libertate.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s