Dragnea: un om al schimbărilor practice

De dimineaţă, prima veste pe care am auzit-o a fost aceea cu Liviu Dragnea, şi anume:

,,Liviu Dragnea a gândit o lege care permite aplicarea unor amenzi uriaşe oricui. Jurnaliştii sau cetăţenii care devin voci critice impotante în media sau pe reţele sociale se pot trezi, pe persoană fizică, cu amenzi de până la 23.000 de euro, conform legii condamnatului Liviu Dragnea. ”

ATENȚIE ROMÂNI! DRAGNEA NE ÎNTOARCE LA CENZURA CEAUȘISTĂ!
Am promis că nu mă mai implic în absolut nimic cu iz politic iar un an de zile am reuşit acest lucru, până azi.

Mi-am amintit mai viu ca niciodată văzând N postări pe facebook,  faptul că romanul este mai mult indignat decât supărat şi furios atunci când drepturile îi sunt încălcate. Mi-am amintit cum explicam punctual  faptul că din propriul imobil nu putem schimba nimic, nici prin postări virtuale menite a ne gâdila orgoliul (sub iluzia unei informări până la urmă inutile în contextul în care, practic nimeni nu face nimic).
De ce să fii informat cum alţii îşi bat joc de tine şi de drepturile tale, dacă TU ca entitate nu te revolţi  faţă de cei care-ţi greşesc?
M-a deranjat şi atunci, o face şi acum faptul că cetăţenii acestei ţări îşi ascund laşitatea sub scuze de genul: ,,Eu nu pot face nimic; Nu-mi convine plec; Ei sunt de vină; Sunt persecutat şi supărat;” iar lista poate continua.
Ignoranţa care am dobândit-o în ultimul an cu privire la toate mişcările politice din ţara noastă se datorează scârbei faţă de impasibilitatea poporului din care fac parte. Nu mai sunt supărată pe politicieni, chiar deloc, poate doar pe mine pentru că n-am intrat în politică pentru a face exact acelaşi lucru pe care-l fac ei. Mi-e ciuda c-am avut şi încă am înăbuşit undeva, un spirit revoluţionar care nu m-a lăsat să profit de pe urma ignoranţei poporului român.
Eu una nu mă mai vait, nu mai sunt interesată de nimic până când nu văd o majoritate supărată live, o majoritate care vrea cu adevărat schimbare, până atunci: aplaud oamenii ca Ponta, Dragnea şi alte specimene umane care îşi bat joc de o populaţie de 22,279 milioane de persoane. Există măcar oameni care ştiu ce vor, chiar dacă acţionează în detrimentul meu, ei au tot sprijinul nostru să o facă.
Mulţumesc


2 gânduri despre “Dragnea: un om al schimbărilor practice

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s