M-am întâlnit cu tipi din Cluj, care păreau normali online, și a ieșit cu lecții de viață

M-am întâlnit cu tipi din București, care păreau normali pe Tinder, și a ieșit cu lecții de viață   …. aş adăuga: suficiente cu privire la acest aspect.

Un articol foarte realist despre unele specimene masculine (care se înmulţesc asemeni hamsterilor). Nu mă pot abţine, poate având o experienţă mai vastă în online (facebook) decât tipa care a scris articolul, astfel mai am de adăugat câteva tipologii, sa fie treaba oablă:

1. Tipologie: Nebunul patologic simplist şi nu tocmai prost.

La început pare normal, cult şi entuziast dar o dată ce epuizează subiectele cu care impresionează, realitatatea te păleşte în moacă, brutal . Afli că nu-şi spală hainele decât rar, nici nu foloseşte deodorant, iar curat în casă nu şi-a mai făcut de o groază de vreme. De ce-ar face-o, era plătit bine şi fără cele menţionate mai sus. Deşi el este o cocină cu totul, se leagă cu dezgust de vasele tale nespălate. 16424002

În momentul în care ceva minor nu-i convine, începe scandalul din neant şi-ţi explică că ai nevoie de ajutor. După ce-ţi repetă că ai nevoie de ajutor, recunoaşte că a făcut terapie psihiatrică 7 luni şi încă ia pastile, dar ce contează? Suferă doar de o mini depresie.

Atenţie: Genul de om needucat care pare la prima vedere decent. Fizic incert, care aduce după sine multe frustrări, poate să izbucnească când îţi e lumea mai dragă fără niciun avertisment. Nu există riscul indragostelii doar cel al uimirii neplacute.

 

2. Tipologie: Nebunul castrat.

La început pare gentleman, finuţ, băiat cuminte şi aşezat care învaţă mult. Îţi poves1310072405165_8535268teşte despre femei, doreşte să doarmă la tine, dar specifică că nu face sex, vrea doar sa doarmă. Pare prea frumos să fie adevărat şi te bucuri că în sfârşit dumnezeu ţi-a adus în cale un băiat decent pe care l-ai prezenta mamei.

Problema survine după câteva întâlniri similare şi omul îţi tot explică în pat la tine, că el nu vrea/poate sa facă sex. La final când deja consideri că exagerează îl faci aproape să plângă şi să urle următoarele: De ce-mi faci asta? De ce nu înţelegi că eu nu sunt un tip sexual? Mă agiţi cu pretenţiile tale deşi îmi placi mult, as vrea sa intorc timpul sa iesim la bere, la club sa râdem si atat, fara pat! Într-un final te blochează supărat şi isteric pe facebook.

Atenţie:… cred că este evident.
3. Tipologie: Narcisistul pseudo-intelectual, trecut de prima tinereţe.
555258-44810-27
Bărbat matur, frumos, cuceritor, genul care vrea să rămână vesic tânăr, deşi nu mai este. Se laudă cu aspectele materiale deşi susţine cu tărie că nu este legat de nimic, Niciodată!
Pare miunat până când te-a prins în cârlig, după care începe să se vaite, să facă pe victima, să-ţi spună cum nu dă el doi bani pe nimeni şi nimic, să scoată în evidenţa toate aspectele negative ale celor din jur, nesimţind dorinţa de a compensa critica prin aprecierea măcar vagă a calităţilor evidente. Tot ce pare superior lui şi/sau nu înţelege, este nasol, urât, old fashion etc.
Acest om, cere şi cere iar când ai o mini pretenţie decentă gen: ,,deschide şi tu o butelie de vin” Urlă că eşti neputincioasă şi el n-are nevoie de aşa ceva.
Atenţie: S-ar putea să înţelegi prea târziu că nu toate fostele lui au fost dubioase/nebune/needy/proaste etc. ci unica problemă este el în toate relaţiile umane, cele mai puţin superficiale.

 

4. Tipologie: Intelectualul speriat de bombe.

Ne înţelegem minuat, discutăm despre media, filme, religie, politică, femei, bărbaţi, sex, proşti, avem umor şi sarcasm similar, amadoi scriem …. pare bărbatul ideal. Rademmm şiRadeemmm DAR nu mă puteam vedea într-o relaţie mai mult decât amicală cu el, oricât a încercat.
Se prinde, că nu-i prost spre deosebire de toate categoriile metionate mai sus şi încetează brusc orice tip de dialog la modul: I don’t give a fuck şi nu-mi place de tine!

Atenţie: Te poţi îndrăgosti amical de un om, care până la urmă este bărbat şi nu caută amici femei.


6 gânduri despre “M-am întâlnit cu tipi din Cluj, care păreau normali online, și a ieșit cu lecții de viață

   1. Exista Maria, exista … Ar fi interesant sa scrii ceva dupa 1-2-3 conversatii cu mine… Ca e pacat sa generalizezi chiar asa.. Scrii prea frumos ptr asta…

    Apreciază

   2. Nu am generalizat, mi-am expus exterienta din ultimele luni analizand anumite tipologii. Exista N altele, despre care voi scrie pe viitor. Multumesc

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s