Scurt ghid pentru a face o femeie fericită.

1. Un bărbat adevărat lasă femeia să vorbească.
Femeilor le place să povestească. Habar n-am de ce, dar femeii îi place să explice, să argumeblahblahblahnteze, să fie sigură că se face înţeleasă prin mult mai multe cuvinte decât o face un bărbat.

Bărbaţii adevăraţi niciodată nu spun: Taci! Ei înţeleg nevoia femeii de a se exprima şi o respectă.

Un bărbat adevărat învaţă în timp să mimeze ascultarea activă. O dată ce prinzi în mare sensul cuvintelor ei, te poţi refugia liniştit în alte gânduri, dar în acelaşi timp trebuie să-ţi menţii în mod fals interesul pentru ceea ce spune ea. E atât de greu?

2. Un bărbat adevărat complimentează femeia.
9c4c459d0c1529d3f50d35d1bd85236bFemeile au nevoie să audă că sunt apreciate. Bărbatul modern consideră că a scuipa critici, motivează sexul feminin. Nimic mai greşit. Când te ataşezi de cineva, ai nevoie de încurajări şi susţinere pentru a te simţi bine tu cu tine, pentru a te simţi puternică.
Niciodată un bărbat adevărat nu va încerca să facă omul de lângă el să-şi piardă încrederea în sine pentru a-şi dovedi el bărbăţia.
Un bărbat adevărat ştie că nimic nu i se cuvine şi apreciază când primeşte ceva, orice, răspunzând cu aceeaşi monedă.

3. Un bărbat adevărat se îngrijeşte.
Dacă ai impresia că transpiraţia este sexy şi emană feromoni iar jegul de pe haine este o dovadă a masculinităţii, te înşeli amarnic. Dacă parfumul, pasta de dinţi, apa de gură, epilatul sau tunsul inghinal ţi se par fitze, mai gândeşte-te o dată. Ştii tu vorba aia: Cine se asemănă se adună. Dacă eşti un ţăran prost , niciodată nu vei putea aprecia o femeie care se îngrijeşte cu adevărat, considerând-o superficială şi vei ajungând să-ţi petreci viaţa cu o ţărancă asemeni ţie.

4. Un bărbat adevărat nu se ţigăneşte.

Este uimitor câţi bărbaţi simt nevoia să se certe din nimic. Majoritatea au ajuns misogini, dar în acelaşi timp doresc să-şi dovedească în mod agresiv superioritatea în faţa femeii, contrazicând-o ori de câte ori au ocazia, sau certând-o pentru nimicuri.

Nu înţeleg dinamica: dacă tu ştii că prin natura ta de bărbat eşti superior, de ce nu o aprobi de complezenţă? De ce nu spui: da dragă, ai perfectă dreptate, aşa o să fac dar uite şi punctul meu de vedere. Dacă observi că ea nu înţelege niciodată nimic, o ignori sau pleci. Simplu, nu?

 

5. Un bărbat adevărat nu se victimizează continuu chiar dacă este în natura lui să o facă.
Majoritatea bărbaţilor văd în parteneră ceva matern considerând că au dreptul la infinit să-şi spună off-urile. Că n-au bani, că-i doare un fir de păr, că le e frig, că le curg mucii, că la job muncesc mult, că nu-s înţeleşi, că aia că cealaltă. NOT.
Taci în pana mea şi suferă acolo în tăcere că şi noi suferim şi nu ne plângem atât de mult.

Când o să curgă sânge din tine lunar, când o să trebuiască să te epilezi pe corp la fel de des ca şi noi, când o să torni din vagin copii care-o să-ţi rupă pe urmă sfârcurile, când o să ţi se ceară sex anal în mod obsesiv, când o să trebuiască să te ocupi de gospodărie pe lângă job, atunci ai dreptul să te vaiţi, până atunci – Taci că eşti penibil, nu un bărbat adevărat.

6. Un bărbat adevărat nu este porc.


Dacă consideri că: scuipatul, beşitul, scobitul în nas sau la ouă, râgâitul, mâncatul cu mâinile, înjuratul, jignitul, violenţa fizică sau verbală, mestecatul de sămânţă şi scuipatul resturilor pe jos, unghiile netăiate, părul nespălat, grosoloania şi lipsa de maniere te fac un bărbat adevărat, greşeşti.  -Te fac doar un porc leneş şi needucat.-

 

7. Un bărbat adevărat nu stă cu părinţii după vârsta de 25 de ani.

8. Nu toate femeile sunt similare cu fostele iubite care te-au făcut să suferi.

Fiecare om vine la pachet cu un bagaj de probleme şi frustrări adunate cu grijă, în timp. Multe complexe sunt generate de aşteptările prea ridicate cu privire la cei de lângă noi.  În timp, dacă nu ne asumăm conştient partea noastră de culpabilitate, începem să ne temem tot mai mult de suferinţă, răzbunându-ne inconştient pe alţii pentru simplu fapt că o dată, noi am fost răniţi.
Un bărbat adevărat Iartă, înţelege şi ştie că nimic nu-i poate face rău dacă el nu permite acest lucru. Prin a nu permite, mă refer la limitarea aşteptărilor, nu la bădărănie sau nesimţire.

În relaţiile interumane totul este un schimb (indiferent ce spun oamenii care vor să ajungă Zen în compasiune şi iubire), oferind doar atât cât primeşti, nu are cum să-ţi fie ciudă pe viitor.

9. Un bărbat adevărat nu se teme de responsabilităţi.
După o vârstă ar trebui să învăţăm  că tot ce se întâmplă cu noi este rezultatul alegerilor noastre. Responsabilitatea nu înseamnă să cari după tine o altă persoană, ci să-ţi asumi ceea ce faci, gândeşti şi modul în care acţionezi. Cel mai facil este să găseşti vinovaţi pentru absolut tot ceea ce s-a întâmplat şi ţi se întâmplă. Transferul raspunderii este o dovadă de prostie, lipsa de caracter şi imaturitate, în niciun caz o dovadă de masculinitate.
Am o veste, pentru ceea ce ai ajuns eşti doar tu responsabil, nici părinţii, nici dumnezeu, nici femeia, nici şeful de la muncă, nici sistemul, nici profesorii, ci doar persoana ta.

Când o să înveţi aceste lucruri, vei deveni un om matur care va şti să gestioneze situaţiile în favoarea lui, evitând pe cât se poate viitoarele frustrări.

 


2 gânduri despre “Scurt ghid pentru a face o femeie fericită.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s