De ce nu e vina poporului pentru alegerile din 2016.

 

Argumentul primordial de la care fiecare om trebuie să pornească este:

-Indiferent de vot, indiferent de persoanale ajunse în funcții de conducere, toți au responsabilitatea de a ne conduce în spiritul: Democrației, Prosperității, Respectului și în iubire față de popor.-


-Nu poporul e de vină pentru lipsa bunului simț politic a partidelor PSD + ALDE.
-Nu poporul e de vină pentru faptul că anumiți indivizi al căror salariu este plătit din banii POPORULUI, ajung să ne calce în picioare, să își bată joc de instituțiile statului și de constituție.

-Nu poporul este de vină pentru că Nu are timp să stea pe străzi săptămânal la proteste.
Acest popor care iese în stradă își plătește reprezentați în parlament pentru a găsi strategii Viabile și constructive prin care să oprească acești șarlatani.
-Nu e vina poporului pentru faptul că românii nu înțeleg ce presupune Jobul de om politic. Aparent nici cei care merg la muncă nu știu ce trebuie să facă, iar asta îmi pare o reală problemă… care nu este provocată de popor.
-Nu e vina poporului că e diviziat. Toată opoziția a fost diviziata prin scandaluri de maidan total irelevante timp de 2 ani de zile.
-Nu e vina poporului că USR nu are oameni ”unsi cu alifii politice Romanesti” în componență. Nu e vina poporului că PNL nu curăță anumiți oameni dubioși din partid și nu e vina poporului că nici măcar opoziția nu a reușit să facă ceva cu adevărat remarcabil în ultimii doi ani.
-Nu e vina poporului că trebuie să se dividă până și între partidele PNL și USR, să fie supus zilnic la N soluții din N părți pentru a stârpi un singur monstru puternic: PSD+ALDE.
-Nu e vina poporului că are copiii acasă și poate nu are timp să se informeze zilnic despre scandalurile din parlament la care Opoziția nu face față.
-Nu e vina poporului că nu a ieșit la vot!!
-Nu e vina poporului, nu e vina nimănui pentru faptul că această țara este plină de incompetența.

E vremea să evoluăm ca oameni și să înțelegem că nu e important să căutăm în permanență un vinovat, ci să căutăm împreună soluții pentru a ieși din probleme.
Nu contează că avem concepții diferite asupra unor aspecte care devin irelevante în fața unor probleme care ar trebui să ne unească.

-Partidul România Împreună + anumiți membrii USR și PNl sunt speranța mea în reușita unei guvernări eficiente.

Partidul România Împreună este speranța mea către o Românie Unită si prospera!


Lasă un comentariu